Jobba hos oss

Vi vill revolutionera sättet man bygger appar på samtidigt som vi bygger drömarbetsplatsen att jobba på. Kanske med dig?

Se lediga jobb
Kontorsbild
Kontorsbild
Utsiktsbild
Kontorsbild
Vårt erbjudande

Vad kan vi erbjuda dig?

Litet bolag, högt sikte

Var med och utmana branschen. Vi må vara små men vill sätta den nya standarden för apputveckling.

Senaste tekniken

Gillar du nyutveckling har du hittat rätt. Ingen legacy och fokus på att ligga i framkant tekniskt gör vår vardag väldigt spännande.

Remote eller på plats

Trots fräscha centrala lokaler i Göteborg finns alla möjligheter till remote-jobb om det passar dig bättre. Eller en mix?

Sätt din prägel

Vi är små idag men har stora ambitioner. Som tidigt in har du alla möjligheter att påverka vägen framåt.

Förmåner och bonus

Vi vill inte spara på några förmåner. Maxad friskvård samt en bonusmodell baserad på bolagets vinst för alla anställda.

In-house med variation

Som byrå får du ett varierande jobb med många spännande uppdrag. Alla inhouse. Vi gör allt från UX, iOS, Android, testning till backend i NodeJs.

Vårt erbjudande

Hur är det att jobba hos oss?

Appmost är en nystartad digitalbyrå som utvecklar appar åt våra kunder. Vi har ett egenutvecklat ramverk med tillhörande utvecklingsmiljö som vi är väldigt stolta över. Idag är det dyrt att bygga appar, det är något vi är mitt i att förändra.

Vill du vara med och revolutionera en hel bransch? Tveka inte att söka jobb hos oss.

Vi är helt självfinansierade och går idag med vinst. Utan investerare, externa aktieägare eller utomstående intressen kan vi ta bolaget dit vi vill. All vår utveckling tar vi betalt för och kunderna visar oss vägen mot vad marknaden efterfrågar. Vi vill såklart bort från modellen att ta betalt per timme och i takt med att vårt ramverk mognar möjligheter för detta.

Aktuella möjligheter

Just nu söker vi följande roller

Ser du inte din kompetens, hör gärna av dig ändå. Så har vi koll på ifall behovet dyker upp längre fram. Swift, SwiftUI, Kotlin, NodeJs, TypeScript är allt intressant.

Visa ditt intresse